Sluitingszittingsfeest

De Sluitingszittingsdagen zullen op grootse wijze worden afgesloten met een spetterend galadiner en eindfeest op de (kop van de) Pier te Scheveningen, met een prachtig uitzicht over zee en strand. De dresscode is black tie with ‘a touch of gold’, geheel in lijn met het thema van de Sluitingszittingsdagen.

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom voor de openingsborrel. Wij raden iedereen aan op tijd te komen, want van 19.00 tot 19.45 uur zal de (deels) nieuwe cabaretcommissie van de Jonge Balie de show stelen met een nieuwe voorstelling. Om 20.00 uur vangt het galadiner aan, bestaande uit een vast driegangenmenu. Tijdens het diner kunt u genieten van een prachtig uitzicht en de zonsondergang. Vanaf 22.00 uur zullen The Big Swingers u vervolgens wakker schudden met een verfrissende show. Deze populaire vintage pop band neemt u mee op reis terug in de tijd; waar uw favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders. Zij hebben beloofd dat het dak eraf gaat, dus dit feest mag u absoluut niet missen!

Adresgegevens de Pier:
Strandweg 150-154a
2586 JW Den Haag

Openbaar vervoer (voor eigen rekening):
Vanuit Den Haag Centraal kunt u verder reizen met tramlijnen 9, bij station Den Haag Laan van NOI neemt u buslijn 22 en als u via Den Haag Hollands Spoor komt, kunt u reizen met tram 1 en tram 9. Bij halte Kurhaus kunt u zowel met de bus of tram uitstappen.

Parkeergelegenheid (voor eigen rekening):
U kunt parkeren in Parking Scheveningen-Strand aan de Zwolsestraat 426 (2587 VK) te Den Haag. Bij aankomst moet u onder de grond zo ver mogelijk doorrijden om zo dicht mogelijk bij De Pier te parkeren. U kunt vervolgens de trap of lift naar boven nemen. Bij het verlaten van de parkeergarage slaat u rechtsaf en loopt u richting het kruispunt. Bij het oversteken kunt u alleen maar rechtdoor nemen. De tijd is ongeveer 5 minuten tot u bij De Pier aankomt.

Voor meer informatie over deze parkeergarage (o.a. tarieven en openingstijden) klik hier.